به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، دکتر سید مهدی حجازی، ادامه داد: در دیدگاههای سنتی علم اقتصاد دو رکن اساسی که اقتصاد را شکل میدهد را سرمایه و نیروی انسانی میدانستند اما امروزه توجه به دانش یک رکن سوم بهشمار میآید.
وی خاطر نشان کرد: معنای اقتصاد دانش بنیان کم توجهی به نیروی انسانی نیست بلکه همین نیروی انسانی باید با دانش تجهیز شود تا کارایی، راندمان و رقابتپذیری افزایش پیدا کند.
وی با بیان اینکه موتور محرک اقتصاد، تولیدات دانشبنیان است، افزود: این مقوله چهار رکن اساسی نیاز دارد که اولین آن اعمال مشوقهای اقتصادی از سمت حاکمیت است تا اقتصاد دانشبنیان رشد کند و به تکامل برسد.
معاون توسعه فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ادامه داد: خوشبختانه مصوبه جهش تولید دانشبنیان در مجلس شورای اسلامی مطرح شده که به پیشبرد این موضوع کمک میکند.
وی وجود سیستم نوآوری و خلاقیت را از دیگر ارکان مورد نیاز دانست و افزود: فراهم آوردن شبکهای از نوآوری و خلاقیت در بستر پارکهای علم و فناوری به ویژه در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ایجاد شده است.
حجازی آموزش و زیرساختهای فناوری اطلاعات را از دیگر اجزا این پازل عنوان کرد و گفت: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با سابقه دیرینه خود بهترین بستر برای اقتصاد دانشبنیان است که ۶۵۰ واحد فناور را در خود جای داده و از این تعداد ۵۰ شرکت به عنوان هسته فناور و ۶۰۰ شرکت فعال هستند.
تعداد بازدید : ۶۹۰ تاریخ: 1401/04/05
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
تسهیل سرمایهگذاری برای توسعه اقتصاد دانشبنیان در مرکز فناوری کشور دنبال میشود
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه با حضور در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و همراهی رئیس شهرک، از نمایشگاه ت…ششمین همایش ملی فیلتراسیون برای بررسی راهکارهای نوین در صنایع پتروشیمی
ششمین همایش ملی فیلتراسیون فردا و پس فردا، دوم و سوم اردیبهشت ماه، با محوریت «فیلتراسیون در صنایع پ…